Ga naar de inhoud

Online traject

Zelfstandig ondernemen kan erg overrompelend zijn. En overweldigend. Je hebt misschien het gevoel dat je nergens echt terecht kunt met de duizenden vragen die door je hoofd spoken.

Speciaal voor jou ontwikkelde Obras deze hands-on, laagdrempelige cursus. In verschillende, hapklare video’s neem ik je bij de hand en leg je alles uit. 

Je leert op enkele uren tijd letterlijk alles van de zakelijke kant van je onderneming en dat geeft heel veel rust en ruimte om echt te groeien als zelfstandige. Yes, you can!

Ondernemen in balans: administratie en financiën ontcijferd

Leer in zes modules alle kneepjes van het ondernemerschap: opstarten, offertes, facturen, administratieve flow, het volledig opvolgen van je financiën en nadenken over de fiscale optimalisatie van je onderneming. Na deze opleiding kijk je uit naar het overleg met je boekhouder!

487,90 EUR excl. BTW.

(betalen in termijnen is mogelijk)

In alle verschillende modules neem ik je bij de hand en leg je alles uit.  

  1. Opstarten: op het einde van deze module ken je jouw doel én ben je op de hoogte van de wettelijke opstartverplichtingen.
  2. Offerte / Contract / Order: Als je deze module hebt doorgenomen weet je hoe je ze opmaakt en opvolgt.
  3. Factuur / Creditnota: Na deze module vergeet jij niets meer te facturenen én maak jij correcte facturen.
  4. Administratieve organisatie: Op het einde van deze module is jouw interne administratie een vlotte flow.
  5. Opvolging financiën: Als je deze module hebt doorgenomen zijn jouw professionele financiën georganiseerd én heb je er grip op.
  6. Nuttige weetjes: Na deze module spreekt jouw boekhouder geen onverstaanbare taal meer voor jou en ben je hem of haar zelfs een stap voor.

Helemaal op je eigen tempo

Na de volledige cursus beschik je over alle know-how om te ondernemen in balans.
Maar de kern van ondernemen is natuurlijk zelf het heft in handen nemen en ook baas worden over je eigen tijd. Daar ben ik me bij Obras heel erg van bewust. Daarom krijg je ook de kans om de cursus in twee delen aan te kopen, zodat je zelf kunt kiezen waar je op dit moment nood aan hebt, helemaal op je eigen tempo.

Basics

Kies deze formule als je enkel nood hebt aan module 1, 2 en 3: opstarten als zelfstandige, offertes maken en opvolgen en facturen maken.

174,90 EUR excl.BTW.
(betalen in termijnen is mogelijk)

Next level

Modules 4, 5 en 6 gaan dieper in op je administratieve flow, het volledig opvolgen van je financiën en jouw interne boekhouding.

347,90 EUR excl. BTW.
(betalen in termijnen is mogelijk)

Je krijgt uitleg in mensentaal én een boost voor je zelfvertrouwen
Dankzij dit online traject zie jij de logische weg om een betere zelfstandige te worden. We doen alles stap voor stap. Je krijgt plots grip op je administratie en de verplichtingen waaraan je moet voldoen als zelfstandige. Bij de volgende afspraak met je boekhouder begrijp je waar die het over heeft!

Jij bent de baas over je traject
Jouw tijd is van jou. Net daarom koos je om zelfstandige te worden. Dus jij kiest het tempo. De modules zijn makkelijk te volgen. Herbekijk wat helemaal nieuw voor je is, sla over wat je al weet. Kortom, zet dit traject helemaal naar je hand. De video’s blijven voor onbepaalde duur beschikbaar. 

Veel extra’s
Ik maakte voor jou ook een waardevolle toolbox die inbegrepen is in je traject. Denk aan:

  • handige checklists
  • eenvoudig te gebruiken templates
  • de transcripties van alle lesvideo’s, zodat je zelf geen nota’s hoeft te nemen
  • nuttige links naar allerlei handige websites, zelfs al weet je nu nog niet dat dit handige websites zijn voor een ondernemer!

Je krijgt veel waarde 
Profiteer van al mijn ervaring! Dankzij dit waardevolle traject kan je alle fouten vermijden die ik zelf maakte als ondernemer én die ik anderen zag maken. En uiteraard mag je als zelfstandige helemaal je eigen ding doen. Je mag tijd verdoen. Je mag fouten maken. En je mag je verliezen in oeverloos gepieker. Maar weet dat het niet hoeft! Want met dit traject heb je pijlsnel al je zaakjes voor elkaar. Mooi geregeld.