Ga naar de inhoud

Over Obras

Obras?

Obras betekent zoveel als ‘bouwwerk, kunstwerk’ en het is net op dat kruispunt dat jij nu misschien staat. Jouw eigen onderneming staat in de steigers. Misschien ligt je fundering er al, misschien staat er zelfs al een muur recht of misschien heb je alleen nog maar een bouwplan. Allemaal goed.

Want ik ben er om je te ondersteunen om van je bouwwerk een indrukwekkend kunstwerk te maken. Je eigen zaak uit de grond stampen, vraagt moed, durf en doorzettingsvermogen. Maar in tegenstelling tot wat sommigen je misschien willen doen geloven, is het niet nodig dat je wakker ligt van de administratieve kant. Want ook al komt er veel op je af, eens je begrijpt waar het allemaal om draait, zal je ontdekken dat het heus niet zo moeilijk is.

Ondernemen zonder zorgen 

Doorheen de jaren heb ik tonnen ervaring opgebouwd als ondernemer. En hoewel ik ontzettend veel ondernemers ken die ervan gruwen, hou ik vooral van de financiële, zakelijke en administratieve kant van een eigen zaak. Ik word oprecht blij wanneer die hele basis stevig staat zodat een onderneming zorgeloos kan doorgroeien.

Maar al te vaak zie ik fantastische ondernemers ploeteren en afzien omdat ze de administratie van hun zaak niet op orde krijgen. Dat kost tijd. En heel vaak ook geld. Hoe zou het zijn als je aan de slag kunt met een handige toolbox als leidraad? In mijn online traject en coaching deel ik alles wat ik zelf heb geleerd. Je krijgt templates voor je algemene voorwaarden en voor facturen, voorbeeldteksten voor aanmaningen, checklists voor je interne organisatie, een jaaroverzicht met deadlines en verplichtingen, excels voor je financiële planning, rekentools voor je BTW, …

Obras heeft als missie om zoekende ondernemers stap voor stap op weg te zetten. We zetten samen je hele administratie en financiële structuur op punt. Jij kunt voortaan meepraten met je boekhouder en weet wat je nodig hebt om je zaak verder uit te bouwen, je hebt grip op de financiën van je zaak.

Kortom de stevige fundering ligt er.
Tijd om het kunstwerk te bouwen.

Heb je een vraag?

Stel ze even via dit formulier en we komen zo snel mogelijk bij je terug.

Je gaat ermee akkoord e-mail van ons te ontvangen door dit formulier in te dienen en je begrijpt dat je contactgegevens bij ons worden opgeslagen.